Articole

Noutăți pe www.emasaj.ro

Bun găsit tuturor vizitatorilor.
Avem pentru dumneavoastră un set de noutăți dintre cele mai bune legate de site-ul www.emasaj.ro care găzduiește Registrul Maseorilor din România.
Recent site-ul a fost reîmprospătat fiind reinstalat pe o platformă wordpress, de data aceasta.
Printre noutățile cu care venim în întâmpinarea dumneavoastră și a clienților, putem pomeni nu doar partea grafică a site-ului, ci și anumite îmbunătățiri legate de structură.
A fost adaugăt un formular de înregistrare prin intermediul căruia de acum noii maseori se pot înscrie în câteva minute.
De asemenea, formularul de comandă utilizat de cei care doresc să contacteze un maseor a cărui detalii nu sunt afișate în site, a fost îmbunătățit, astfel încât, atunci când un administrator Emasaj vă va contacta, să vă poată oferi informații mai detaliate despre viitorul dumneavoastră client.
Referitor la noutățile ce țin de pachete, acestea au fost modificate câte puțin, numai în favoarea maseorului, astfel că, de acum pachetul First dispune de două opțiuni suplimentare.
Maseorii ce achiziționează pachetul First pot să aibă propria pagină de prezentare în site precum și o carte de vizită în format VCF care va putea fi descărcată din pagina de afișare.
Pe de altă parte, un alt aspect foarte important al site-ului, este faptul că site-ul a fost de data aceasta indexat după noile tehnici disponibile, astfel încăt, paginile site-ului să poată apărea cu ușurință în rezultatele de căutare.
Dacă credeți că v-ar avantaja un pachet mai valoros, trebuie să vă reamintim că un upgrade se poate face oricând, și, încă ceva. Pachetul First este disponibil pentru o singură persoană în fiecare oraș. Grăbește-te și pune mâna chiar tu pe acest pachet. De ce să ți-o ia alții înainte?
Ce înseamnă de acum pachetul first?
Propria pagină de prezentare, în care poți adăuga informații descriptive despre tehnicile tale speciale, o descriere mai amănunțită a serviciilor oferite, inserare de fotografii, cu alte considerente un afiș propriu pe internet în care poți să îți exprimi talentul de marketing prin anunțuri și prezentări cât mai convingătoare. La cerere, poți pune chiar și o hartă Google pentru îndrumarea clienților spre locația ta, dacă e cazul.
First e numai unul!
Și încă ceva, prețurile nu s-au schimbat!
Dacă nu vrei să modifici pachetul, nici o problemă. Noi nu ținem să te băgăm la cheltuieli. Vom redirecționa clienți spre tine, și vei începe să plătești doar un euro per comandă plasată, numai după al treilea client plasat. Asta înseamnă că de acolo înainte trebuie să fii de acord că site-ul nostru ți-a fost de ajutor și merită să cheltui, nu mai mult de cât ar costa o masă la o pizzerie, și doar odată pe an. Mai convenabil de așa nu se poate.

Bun venit pe Emasaj.ro

Emasaj găzduiește Registrul Maseorilor din România, un loc în care dumneavoastră puteți găsi maseorul profesionist potrivit ședințelor de masaj de care aveți nevoie.
Pe de altă parte, acest registru este un director al maseorilor profesioniști, structurat pe orașe, astfel că dumneavoastră veți alege dintre cei din localitatea care vă interesează.
În cazul maseorilor care au plătit pachete veți putea regăsi informațiile de contact direct în site, iar pentru cei cu pachete gratuite puteți contacta maseorul prin intermediul site-ului nostru.
Bun venit, și sperăm să fiți mulțumiți de ce veți regăsi pe acest site, fie că sunteți dornic de o ședintă de masaj adevărat, fie că sunteți un maseor profesionist care vreți să vă oferiți serviciile.