Despre Emasaj

Emasaj.ro s-a născut în urma nevoii de a regăsi pe internet informații despre maseori profesioniști. Adeseori avem nevoie de serviciile unui maseor, iar căutarea din persoană în persoană, ori ajungerea la un salon este dificilă. A apela la simple anunțuri de mică publicitate e adeseori riscant, deoarece nu știți pe mâinile cui ajungeți. Astfel că aveți nevoie de certitudinea că atunci când solicitați un maseor el este profesionist și știe să își facă corespunzător meseria.
Acest Registru al Maseorilor Profesioniști vă oferă informații despre maseorii profesioniști din orașul dumneavoastră.
Pentru că o condiție a înregistrării unui nou maseor în Registrul Maseorilor este ca acesta să poată dovedi pregătirea în acest domeniu, noi putem garanta că toți maseorii listați în site-ul nostru sunt profesioniști și au o pregătire adecvată în domeniu.
Site-ul este proprietatea lui Adrian Tămășan, care și administrează pagina web.
Deși percepem pentru anumite servici mici taxe sau comisioane totuși site-ul nu are un scop preponderent comercial, ci prin taxele adunate încercăm să menținem Emasaj.ro în cele mai bune condiții, astfel încât să rămână o unealtă folositoare maseorilor și celor interesați de masaj.