Înregistrează-te în Registrul Maseorilor

Dacă ești maseor profesionist, și dorești ca numele tău să apară în acest director al maseorilor profesioniști, trebuie să urmezi acești pași:

  1. Trimite-ne informațiile solicitate despre pregătirea ta
  2. Dă-ne informații de contact unde să îți redirecționăm clienții
  3. Alege un pachet cât mai valoros

Informațiile despre nivelul de pregătire

Pentru că noi garantăm profesionalismul maseorilor înscriși în Registrul Maseorilor nu ne putem permite să înregistrăm decât maseorii/maseoze care pot dovedi studiile în domeniul masajului. Drept urmare, vă rugăm trimiteți o copie scanată a documentelor de studii, fie prin formularul de înscriere, fie prin poștă.
Dacă aveți nevoie să trimiteți mai mult decât un singur fișier prin upload în formularul de înregistrare, vă rugăm puneți toate fișierele într-un folder și arhivați-l ca un singur fișier.
ATENTIE! Nu vom afișa sub nici o formă pe nici un maseor care nu își poate dovedi studiile.

Datele de contact

Avem nevoie de datele dumneavoastră fie pentru comunicarea cu dvs, fie pentru afișarea pe site. Nu vom publica pe site nici un fel de date personale fără acceptul dvs. Nu vom folosi datele dvs în alte scopuri decât cele pentru administrarea site-ului.

Alegeți un pachet cât mai valoros

Cu cât pachetul ales de dvs este mai valoros, cu atât veți fi înregistrat într-o poziție mai sus. Consultați pagina dedicată pachetelor pentru a vedea ce conține fiecare pachet.
* Nota! Pachetul First este valabil pentru o singură persoană per oraș.
dacă sunteți pregătit de înregistrare, consultaţi pagina cu preturile pachetelor si alege ce ti se potriveşte.